Šuplja Stina Šipovača nastupila na 16. Ljubuškom karnevalu

Po prvi put na Ljubuškom karnevalu Šipovača je imala svoje predstavnike. Karnevalska skupina ŠUPLJA STINA ŠIPOVAČA, sastavljena od članova slavnog benda i mladeži Šipovače, nastupila je na ovogodišnjem Ljubuškom karnevalu na Centru malih športova pred oko 1500 Ljubušaka.

Skupina je izvela parodiju na pljačke duhana, suhog mesa i akumulatora koje su učestale u Šipovači. Na nastupu se sudilo trojici optuženika koje je uhvatila specijalna postrojba šipovačke policije ŠIPA. Nakon što je tužitelj iznio brojne optužbe i detalje istrage koju je provela ŠIPA, a optuženici priznali krivnju i opravdavali svoja zlodjela, sudac ih je proglasio krivim i osudio na dugogodišnje kazne. Sudac je zaključio da "selo bez njih bit će mirno, a ljudi spavat će bezbrižno".

ŠUPLJA STINA ŠIPOVAČA nastupila je u sastavu: Veljko Vukojević "Vešo", Drago Grbavac, Goran Grbavac, Stanko Grbavac, Ivan Grbavac, Josip Ćutuk, Velimir Živkušić, Mijo Bebek "Strašni", Slaven Bebek i Milan Bebek.

Članovi karnevalske skupine ovim putem zahvaljuju svim mnogobrojnim fanovima benda Šuplja Stina, svim simpatizerima šipovačke mladeži, te svim ljubiteljima karnevala koji su pomogli realizaciju nastupa. Također, skupina zahvaljuje i Vijeću MZ Šipovača-Kašče koje im je jedino odbilo pomoći, iako su ovogodišnjim nastupom postali prvi i jedini predstavnici Šipovače u povijesti karnevala, riječima: "HVALA NAŠOJ VLASTI ŠTO NAM SELO UPROPASTI".

Zadovoljni svojim nastupom, ali i mišljenja da uvijek može bolje, već sada su najavili nastup i na idućem Ljubuškom karnevalu.






Foto: D. Vukojević
Tekst: M. Bebek

Objavi komentar

7 Primjedbe

  1. LIPO STINA DOGODINE JOS BOLJE

    OdgovoriIzbriši
  2. Duhovni vođa Veljko je najbolji.
    Hvala našoj vlasti što nam selo upropasti. Vrh vrhova.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zar niste vodili djevojke?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cure bile malo sramezljive pa mi probili led,ali idju s nama dogodine.

      Izbriši
    2. Ma bili ste vi super, stvarno sve pohvale,ali fale vam ljepse polovice;)

      Izbriši
  4. Dok je bija Ante Orlović na vlasti jeba nas je jedan a sad nas jebu šestorica molin vas vratite nam Antu

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)