FOTO: Šuplja Stina koncertom proslavila 30 godina benda

Značajan jubilej 30. godišnjice djelovanja glazbene grupe Šuplja Stina obilježen je nedjeljnim koncertom ovog benda.

Pred velikim brojem fanova iz Šipovače i okolnih mjesta, sastav je izveo više od 40 hitova nastalih u tri desetljeća glazbenog stvaralaštva benda jedinstvenog po tematici i izvedbi pjesama.

Kao i uvijek, svirka je započela šipovačkom himnom, a potom su uslijedili hitovi u kojima su na humorističan način prikazani svi bitni događaji vezani za Šipovaču i šaljive (ne)zgode njezinih žitelja koji su obilježili posljednjih 30 godina ovog mjesta.

Pored pjesama: Kletva Ilinice, Nisam lopov, Stražar Beba, Gumar, Plantaža od soli, Ma neka je među nama, Luče moje i drugih uspješnica premijerno su izvedene i pjesme: Zagrli me majko, Konobaru kakvi su računi, Oj posuška kriva cesto te najnovija skladba 'Seoske pare'.

Nove pjesme će se uskoro naći na facebook stranici grupe, kao i na albumu "Palača blues" na kojem se uvelike radi.

Autor pjesama i 'frontman' Veljko Vukojević s ostalim članovima Šuplje Stine na kraju je zahvalio publici na praćenju benda te najavio nove svirke.






Objavi komentar

1 Primjedbe

  1. šta se ovo dešava u selu cujem da se clanovi šuplj stjene vebalno napadaju od strane bivše vlasti nedaj se velja. a ti urednice objavi pjesme za nas koji nismo mogli doc na proslavu šuplje stine

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)