Otvorena rekonstruirana cesta Vrgorac - Stilja

Danas je upriličeno svečano otvaranje županijske ceste 6201, dionice Vrgorac - Stilja, poddionice Vrgorac - Prapratnice.

Svečanosti u 13 sati prisustvovali su u ime investitora ravnatelj Županijskih cesta Petar Škorić, župan Zlatko Ževrnja, gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić, u ime izvođača Skladgradnja d.o.o. direktor Slaven Žužul i Jozo Žužul, te kandidat HDZ-a u X. izbornoj jedinici general Damir Krstičević.

Gradonačelnik Vrgorca, Ante Pranić, zahvalio se svim sudionicima projekta, te naglasio kako se grad Vrgorac neće zaustaviti samo na ovome projektu te se planiraju daljnji građevinski i infrastrukturalni radovi na tom području.

Škorić je naveo kako je ovo samo jedan od projekata koji su planirani na vrgoračkom području, te se zahvalio svim sudionicima projekta, a posebno izvođaču Skladgradnji, koji je radove u vrijednosti 9 milijuna kuna izvelo besprijekorno i u zadanom roku.

Župan Ževrnja je naglasio da županija ima nekoliko projekata za vrgoračko područje, ali je za iste potrebna pomoć i suglasnost države.

Vrijednost ove rekonstrukcije iznosila je gotovo 9 milijuna kuna, a vremenski rok izgradnje bio je nešto manji od godine dana. Ukupna duljina rekonstruirane dionice iznosi 2640 m.





Dalmacija News

Objavi komentar

1 Primjedbe

  1. Lipo što nas toliko obavještavate o Vrgorcu......to nas jako, baš jako interesira (jer moramo znat kojim putem doć glasat za ADEZE)

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)