Vlada ŽZH o novčanim potporama u poljoprivrednoj proizvodnji

Danas je u Širokom Brijegu, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 52. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je donijela Odluku o izmjeni Odluke o donošenju Programa utroška sredstava „Tekući prijenosi za novčane potpore u poljoprivrednoj proizvodnji i gospodarstvu“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2016. godinu.

Vlada je prihvatila Izvješće o radu Povjerenstva za prizive državne službe Županije Zapadnohercegovačke za 2015. godinu; Izvješće o radu Policijskog odbora Županije Zapadnohercegovačke za razdoblje od 30. srpnja 2015. do 11. ožujka 2016. godine; Izvješće o radu Povjerenstva za davanje mišljenja po zahtjevu za jednokratnu novčanu pomoć kod teške invalidnosti ili teške bolesti za 2015. godinu; Izvješće o radu Stegovnog vijeća za provedbu postupka utvrđivanja stegovne odgovornosti državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe u Županiji Zapadnohercegovačkoj za 2015. godinu te Izvješće o radu Stručnog povjerenstva za polaganje ispita općeg znanja za 2015. godinu.

Također, Vlada je donijela Rješenje o izmjeni Rješenja o imenovanju Stožera civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, priopćeno je iz Vlade ŽZH.

Objavi komentar

0 Primjedbe