FOTO: Održan Zbor građana

Zbor građana MZ Šipovača-Kašče održan je u nedjelju. Zboru građana nazočilo je vodstvo mjesne zajednice i mještani. Predsjednik Vijeća MZ Šipovača-Kašče Rade Bebek mještane je upoznao s aktivnostima Vijeća u prethodnom razdoblju, planovima u ostatku godine te je podnio financijsko izvješće.

Potom su mještani podsjetili vijećnike na probleme s kojima su godinama suočeni tražeći rješenja i odgovore na pitanja.

Tako se govorilo i raspravljalo o vrlo lošem stanju lokalne ceste kojom je iz godine u godinu prometovanje sve teže zbog neadekvatnog održavanja. 

Dosta se vremena posvetilo i vodonatapnom kanalu Klobuk-Vojnići-Šipovača-Veljaci te o nedovoljnim količinama vode zbog čega poljodjelci donjeg dijela Šipovače ne mogu redovito natapati povrtlarske kulture. 

Kad su u pitanju financije, mještani su izrazili nezadovoljstvo načinom dotoka financijskih sredstava od Eronetovog repetitora na Popovači te su informirani i o sudskom postupku vezanim za pustošenje računa MZ Šipovača-Kašče za koje do danas nitko nije odgovarao.


Objavi komentar

8 Primjedbe

  1. Da biste napravili nešto za selo treba biti neko i nešto a pošto su ovdje svi okupljeni Niko i Ništa ustvari 99% ovih ovdje su u vlastitim g0vnima pa lakše je o tuđim raspravljat niko od ovih sebi nije uspio ništa napravit i obezbjedit kamo li će selu...možete se samo skupljat i razdvajati ništa drugo..da ste u gradu napravili zbor građana i vi došli to bi se trebalo zvat zbor SELJAKA a ne ono glibote seoske seljačine i u selendri napravili došli samo političari i intelektualci .ono kad dođu samo političari i mozgovi sela na svoj zbor i sami sebi predlažu još ga nazvali zbor građana HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAJAJAJAJAJAJHAHAHA

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sa 40.000 km a mozda i vise moglo se dosta napraviti.

      Izbriši
  2. Sto je danas suncan dan

    OdgovoriIzbriši
  3. Jeli Zlatko bio na zboru HEEEEEEEEEHEEEEEJJJJ

    OdgovoriIzbriši
  4. Prije 4-5 godina obecali su nam da ce nam staviti asfalt.

    I stavili su nam ga.

    Uskoro ce i asfalt.

    OdgovoriIzbriši
  5. Imas jednu stavku sa sjednice vlade zhz vaznu za vodu i vodonatapni sustav

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na info. Upravo objavljeno:
      http://sipovaca-portal.blogspot.ba/2017/06/upravljanje-hidromelioracijskim.html
      Pozdrav! :)

      Izbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)