Ljubušanke na Festivalu ženskog nogometa

Sloga iz Ljubuškog nastupiti će na Festivalu ženskog nogometa kojeg po šesti put organizira Nogometni savez Bosne i Hercegovine (NSBiH).

Festival će biti održan u tri bh. grada, a cilj manifestacije je da se što više djevojaka uključi u ženski nogomet, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Nogometašice s Babovca svoje nogometno umijeće pokazati će u Mostaru na stadionu "Vrapčići" 29. lipnja gdje će još nastupiti Čapljina, Brotnjo, Emina Mostar, Široki Brijeg, Jablanica, Troglav Livno, Mladost Rogatica, Glasinac Sokolac, Mostar i Leotar.

Banja Luka će 27. lipnja biti domaćin prve manifestacije koja će biti održana na ''Gradskom stadionu'', a sudjelovat će ekipe Banja Luka, Rudar 2014 Kamengrad Sanski Most, Mladost Novi Grad, Željezničar 2011 Bosanska Krupa, Čelik Doboj, Modriča, Gradina Srebrenik, Lokomotiva Brčko, Centar Red Star Brčko i Posavina Domaljevac.

Završna manifestacija će biti održana 30. lipnja u Trening centru NS BiH u Zenici, gdje će sudjelovati Čelik Zenica, Visočica Visoko, Mladost Nević Polje, Iskra Bugojno, Drina Zvornik, Radnik Bumerang, Sloboda Tuzla, Fortuna Živinice, Proleter Teslić, Sloga Petrovo

Organizatori očekuje se da na tim manifestacijama nogometno umijeće pokaže oko 300 djevojčica do 13 godina.

Objavi komentar

0 Primjedbe