Maja Šuput spasila tjelohranitelja kojem je zvučnik pao na glavu u Diamondu: "Dobro da je živ ostao!"

Pjevačica je održala veliki koncert u Ljubuškom, gdje se slavio blagdan svetog Ante, kojega ti mještani veoma štuju. Za njih to uvijek znači zabava do zore, a upravo se Maja Šuput ove godine pobrinula za to. No, nezgode su nekada naprosto neizbježne i tako se vrckasta Maja pronašla ni više ni manje nego u ulozi doktorice. Naime, njezin zaštitar doživio je nezgodu na tonskoj probi prije koncerta u diskoteci u kojoj su nastupali.

“Tamo na pozornici se nešto krivo postavilo i čovjeku je pao ogroman zvučnik na glavu. Dobro je da je živ ostao! A kako je bilo jako kasno i nismo znali koga možemo pozvati u pomoć, ja sam se odlučila igrati doktora”, rekla je Maja samo za Story.hr.

Doktorica Maja pronašla je šivaći pribor u hotelskoj sobi, a opisala nam je kako je sve točno izgledalo: “Naručila sam rakiju u sobu kako bih mu dezinficirala ranu. I iglu sam također dezinficirala u rakiji. Zašila sam mu samo tri šava. Super je to što nisam obični gumb sama zašila barem 15 godina, a svome sam zaštitaru zašila glavu.” Sudeći prema fotografiji koju je pjevačica objavila na svom Instagram profilu, odlično se snašla u toj ulozi, a kako kaže, bilo je kao u filmovima.

Ipak, Maja priznaje da se ne vidi u toj ulozi: “Nikako se ne bih snašla u toj profesiji. Znači grozno, grozno i pregrozno! Nije to za mene. Ali što sam mogla napraviti?! Trebali smo ići na svirku i morala sam ga malo pokrpati. Ali dobro, navikao je on na udarce. Pa čovjek se bavi s tim! Ozbiljan je lik, može pretrpjeti bol. Doduše i sam je rekao da ga ništa nije boljelo dok sam ga šivala.”

Zaštitar je i sam priznao da je ‘šivačica’ bila odlična. Maja je posao odradila omotana samo u ručnik pa je time postala brojnim obožavateljima doktorica iz snova.

Simpatična Zagrepčanka ostat će vjerna svome poslu. Čeka je dugo i naporno ljeto. “Svaki dan bit će mi radan, ali točno svaki dan ću pjevati. Tko preživi ovo ljeto, pričat će! U cijelom sam si ljetu uzela samo četiri dana godišnjeg i to ću otići na Mikonos. Ostatak ljeta ću svaki dan na imati gaže na Jadranu u nekom drugom gradu. Samo pjevanje, pjevanje, pjevanje, pjevanje i pjevanje”, ispričala je Maja.

Da je sama sebi dovoljna i da joj posao na prvom i jedinom mjestu, iskreno nam je priznala: “U vezi sam sama sa sobom, a ljubim se sa svojim mikrofonom, s kojim sam u neraskidivoj vezi!”

Story.hr

Objavi komentar

0 Primjedbe