Ljubušacima treće mjesto na turniru Herceg-Bosne

Na gradskom stadionu Babovac u Ljubuškom jučer je odigran 14. memorijalni turnir ,,Herceg Bosna 2017." za mlađe kadete na razini Zapadnohercegovačke županije.

Na turniru su sudjelovale ekipe iz Gruda, Ljubuškog Posušja i Širokog Brijega, a najuspješniji su bili mladi Širokobriježani. Oni su u poluzavršnom susretu snage odmjerili s Ljubušacima pobjedivši ih s 2:0, dok su Gruđani bili bolji od Posušja s rezultatom 2:1.

U borbi za treće mjesto Ljubuški i Posušje su odigrali 2:0, a susret za prvaka turnira između Širokog Brijega i Gruda završio je bez pogodaka. Pristupilo se potom izvođenju jedanaesteraca te su Širokobriježani slavili pobjedu - 3:2.

Po završetku turnira dodijeljeni su pokali najboljim pojedincima i ekipama turnira. Takoje za najboljeg golmana turnira proglašen Ivan Primorac (Široki Brijeg), najbolji strijelac je Ivan Kraljević (Široki Brijeg), dok je najboljim igračem proglašen Lovro Tomas (Grude).

Ovaj turnirje ukazao na potrebu da se sport treba podržavati konkretnim djelovanjem lokalne zajednice i pojedinaca, a sve u cilju ulaganja u budućnost djece i njihovih sportskih aktivnosti.

A. Marinović MusaDnevni list




Objavi komentar

0 Primjedbe